Oplev spænding og stemning hos Brøndby IF

Billetter til Brøndby IF’s hjemmekampe kan købes på klubbens hjemmeside eller i klubbutikken. Priserne varierer afhængigt af, hvilken kategori af sæder man ønsker at sidde på. Der er mulighed for at købe enkeltbilletter eller sæsonkort, som giver adgang til alle hjemmekampe. Sæsonkort kan købes i god tid inden sæsonstart. Uanset om man vælger enkeltbilletter eller sæsonkort, er der garanti for en fantastisk oplevelse fyldt med spænding og stemning på Brøndby Stadion.

Sæsonkort – din adgang til alle kampe

Med et sæsonkort får du adgang til alle Brøndby IF’s hjemmekampe i sæsonen. Det betyder, at du kan følge dit hold tæt gennem op- og nedture, og være med til at skabe den fantastiske stemning, som Brøndby IF er kendt for. Køb dit sæsonkort allerede i dag og bliv en del af fællesskabet omkring Brøndby IF. Køb billetter til Brøndby IF arrangementer og oplev spændingen på nærmeste hold.

Særlige arrangementer og oplevelser

Brøndby IF tilbyder en række særlige arrangementer og oplevelser, der giver fans mulighed for at få en unik indsigt i klubben og dens historie. Blandt de populære tilbud er omvisninger i Brøndby Stadion, hvor fans kan besøge omklædningsrum, pressekælder og andre områder, der normalt er lukket for offentligheden. Derudover afholder klubben jævnligt møder med nuværende og tidligere spillere, hvor fans kan stille spørgsmål og få en tæt kontakt til deres idoler. Endelig tilbydes der særlige matchday-oplevelser, hvor fans kan deltage i optog, synge med på sange og opleve den fantastiske stemning på Brøndby Stadion.

Børnebilletter og familietilbud

Brøndby IF tilbyder børnebilletter og fordelagtige familietilbud til deres hjemmekampe. Børn under 12 år kan få adgang til stadion til en særlig reduceret pris, så hele familien kan nyde fodboldens spænding og atmosfære sammen. Derudover kan familier købe pakkeløsninger, der inkluderer billetter til flere kampe, hvilket giver mulighed for at følge holdet gennem hele sæsonen til en favorabel pris. Disse tilbud gør det lettere for forældre at tage deres børn med til fodboldkampene og skabe fælles oplevelser i Brøndby-regi.

Nem online billetkøb

Køb dine billetter til Brøndby IF’s hjemmekampe nemt og bekvemt online. Med vores brugervenlige billetportal kan du hurtigt og sikkert reservere dine pladser, så du er sikker på at være på plads, når kampen fløjtes i gang. Uanset om du er til den spændende stemning på Brøndby Stadion eller foretrækker at følge kampen hjemmefra, kan du nemt købe dine billetter, så du aldrig går glip af de afgørende øjeblikke.

Køb billetter til udekampe

Brøndby IF’s udekampe er altid spændende oplevelser, hvor du kan være med til at skabe en fantastisk stemning sammen med de andre fans. Billetter til udekampene kan købes via Brøndby IF’s hjemmeside eller i klubbens billetsalg. Sørg for at købe din billet i god tid, da de populære udekampe ofte er udsolgt hurtigt. Oplev den elektriske stemning på udebanen, når Brøndby IF kæmper for at sikre sig sejren. Støt dit hold og vær med til at gøre en forskel.

Grupperabatter for større selskaber

Brøndby IF tilbyder særlige grupperabatter til større selskaber, der ønsker at opleve kampstemningen på Brøndby Stadion. Ved køb af mindst 20 billetter kan virksomheder få op til 20% rabat på billetprisen. Dette giver mulighed for at tage medarbejdere, kunder eller forretningspartnere med til en spændende fodboldkamp i hyggelige omgivelser. Kontakt Brøndby IF’s billetsalg for at høre mere om de attraktive grupperabatter og få hjælp til at arrangere jeres virksomhedsbesøg.

Giv billet som gave

En billet til en Brøndby IF-kamp er en fantastisk gave til enhver fodboldfan. Giv dine nærmeste en oplevelse, de sent vil glemme. Billetter kan købes online på Brøndbys hjemmeside eller i klubbens fanshop. Vær opmærksom på, at billetter til de mest populære kampe kan være udsolgt i forvejen, så bestil i god tid. En aften på Brøndby Stadion med venner og familie vil skabe minder for livet.

Billetsalg ved stadion

Billetter til Brøndby IFs hjemmekampe kan købes direkte ved stadion på kampdagen. Billetlugen åbner 2 timer før kampstart, så fans har god tid til at komme på plads og nyde den elektriske stemning på Brøndby Stadion. Det anbefales at komme i god tid, da der kan være kø ved billetlugerne, især til de mest populære kampe. Billetter kan også købes online via klubbens hjemmeside, hvor man kan vælge sine pladser på forhånd. Uanset om man køber billet ved stadion eller online, er det en oplevelse, man sent vil glemme, når man står på lægterne og hepper på sit hold.

Kundeservice og assistance

Hos Brøndby IF står kundeservice og assistance i højsædet. Uanset om du har spørgsmål til billetter, klubmedlemskab eller andre forespørgsler, er vores dedikerede medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon, mail eller via vores hjemmeside, hvor du også finder svar på de mest almindelige spørgsmål. Vi sætter en ære i at give dig den bedst mulige oplevelse, både på og uden for banen.